Archief

Motorfietsen die het waard zijn om 'een collectie' genoemd te worden, zijn over het algemeen financieel gezien niet zoveel waard. Wel bevatten ze de karakteristieke uitstraling van een object van verlangen en worden met gepaste trots tevoorschijn gehaald tijdens die zeldzame en unieke momenten. 

Moto Guzzi biedt alle liefhebbers van deze voertuigen de mogelijkheid,om de certificeringen erkend door de internationale instanties verkrijgen door middel van het Historisch Archief met bijgewerkte informatie met betrekking tot de restauratie, het behoud en de procedures die worden genomen. De dienstverlening van het archief zijn als volgt;

Een certificaat van oorsprong: geef het serienummer van de motor en chassis op, en na verificatie wordt een certificaat opgestuurd.

Uitgifte van Historisch Documentatiecentrum Motorcycle: Het is mogelijk, door schriftelijk verzoek, informatie en materialen te verkrijgen, zoals technische specificaties, foto's en documentatie met betrekking tot voertuigen van historisch belang.

Klik hier voor meer informatie over deze service.